Školské akcie 2021/2022

Navigácia

  • Prednáška o všetkom, čo trápi a formách pomoci

    24. 4. 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Prednáška o všetkom, čo trápi a formách pomoci.

    Šikana, kyberšikana, priestupok, trestný čin, linka dôvery a ďalšie zaujímavé informácie boli predmetom prednášky, ktorú našim ôsmakom a deviatakom odprezentovali Mgr. Buričová a pracovníčka policajného zboru. Ďakujeme.

  • „Za čistejšie mesto“

    Do fotogalérie bol pridaný nový album „Za čistejšie mesto“.

    Aj žiaci IV. A sa zapojili do výzvy mesta ku Dňu Zeme (22. apríla) „Za čistejšie mesto“. Nasadili si rukavice a vyčistili aspoň kúsok mesta. Veríme, že si uvedomili cieľ tejto akcie. Odpadky patria do koša a nie na zem!

  • Deň Zeme

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň Zeme.

    Dňa 22.04.2024 sa žiaci prvého stupňa zapojili do aktivít pri príležitosti Dňa Zeme. Spoločne s pani Monikou Katanovou a Alenou Juškovou z Centra voľného času strávili príjemné dopoludnie pri rôznych aktivitách súvisiacich s ochranou životného prostredia. Deti si to užili a sme vďační. Ďakujeme.

  • Výherca súťaže

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Výherca súťaže.

    Adam Keleman, žiak 8. A triedy, sa zapojil do súťaže mesta Snina „Kontajnerové stojiská nie sú smetiská“. V rámci hodín techniky, ale aj mimo nich, pracoval na projekte. Adam rád pracuje s drevom a to ho inšpirovalo k využitiu dreva ako hlavného stavebného prvku. Hlavnou myšlienkou bolo využitie zelenej energie, a tak nechýbala zelená strecha, solárny panel, odchyt dažďovej vody a kamera. Kvety už len skrášlili dielo. Adamovi jeho námaha priniesla prekrásne, zaslúžené 1. miesto. Ďakujeme mestu Snina, že sme sa mohli zapojiť do súťaže, a všetkým, ktorí Adamov projekt podporili a pomohli mu k víťazstvu. Adam BLAHOŽELÁME!

  • Rozprávka o maľovanom vajíčku

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozprávka o maľovanom vajíčku.

    Na hodine čítania si žiaci II. A čítali rozprávku O maľovanom vajíčku. Rozprávka sa im veľmi páčila, a preto sa rozhodli, že na hodine výtvarnej výchovy si spolu s pani učiteľkou vyrobia bábky a rozprávku si zahrajú formou divadielka.

  • Čas na ticho

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čas na ticho.

    Žiaci I.A sa zúčastnili krásnej a náučnej exkurzie do kníhkupectva - Čas na ticho, kde si mohli nielen prezerať knihy, ktoré ich zaujali, ale aj sa niečo nové o knihách dozvedeli. Popritom sa stihli naučiť básničku a za odmenu dostali od pána kníhkupca 3 knihy podľa vlastného výberu za odmenu.

  • Vesmír očami detí

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vesmír očami detí.

    Slovenská ústredná hvezdáreň v Hurbanove je hlavným organizátorom výtvarnej súťaže " Vesmír očami detí. " Vihorlatská hvezdáreň v Humennom už tradične zastrešuje regionálne kolo. Naši šikovní žiaci z I.A sa do tejto súťaže zapojili svojimi výtvarnými prácami. V 2.kategórii: 0. – 4. ročník ZŠ za Sninský okres bola vybraná práca našej žiačky Emmy Demeterovej, ktorá vyhrala 1. miesto. Jej výtvarná práca postupuje do celoslovenského kola. Emmka, držíme ti prsty.

  • Plavecký výcvik

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Plavecký výcvik.

    Krokodíl vo vode pláva, veľké zuby, veľká hlava. Hlava z vody? To je chyba. Rýchlo plávaj ako ryba. Aj takto sme si počas plaveckého výcviku zamakali 🐠🐟🐬🐳💧💦🥰 a verte či nie, bolo to skvelé,zábavné a hlavne poučné.

  • Prvá pomoc

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Prvá pomoc.

    8. apríla 2024 sme pre našich prvákov a štvrtákov, v spolupráci so Slovenským Červeným krížom - územný spolok Snina a s Centrom voľného času Snina, zorganizovali ukážky prvej pomoci. Ukážky boli zamerané na poskytnutie prvej pomoci pri dusení, pri zlomenine ruky a tiež sme si vyskúšali ako pracovať s defibrilátorom. Ovládanie prístroja bolo jednoduché, žiaci postupovali podľa vizuálnych a zvukových pokynov a zachránili život…. zatiaľ len figuríne, ale ktovie, v budúcnosti im to možno pomôže zachrániť skutočný život. Ďakujeme pani riaditeľke Mgr. Adriáne Pavlíkovej a jej kolegyni za čas, ktorý venovali našim žiakom.

  • Bezpečne na internete

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Bezpečne na internete.

    Dňa 11.04.2024 prebehla na našej škole aktivita pod vedením sociálneho pedagóga z CPP Snina, pre žiakov 3.A a 3.B. Cieľom bolo zvýšiť informovanosť žiakov o problematike kyberšikanovania a naučiť ich zmysluplne, bezpečne a zodpovedne využívať moderné komunikačné technológie (telefón, počítač ...). K tejto problematike sa žiaci opäť vrátia 18.04.2024, kde si predvedú modelové situácie hranie rolí.

  • Čítanie 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čítanie 2024.

    Naša trieda sa zúčastnila detského čitateľského maratónu Čítajme si 2024, ktorého úlohou je zvýšiť záujem žiakov o čítanie. Čiíanie sme si veľmi užili a tešíme sa, že o rok sa opäť zapojíme do tohto čitateľského maratónu.

  • Čas na ticho

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čas na ticho.

    Marec je mesiac knihy a žiaci III.A si urobili krásnu exkurziu do kníhkupectvá Čas na ticho 😍🥰📓📔📖📚.

  • Zápis do 1.ročníka v školskom roku 2024/2025

    Na zápis je nutné priniesť:

    1. rodný list dieťaťa,
    2. občianske preukazy oboch rodičov dieťaťa; 
    3. v prípade, že nie je možné, aby sa zápisu zúčastnili obaja rodičia, je potrebné predložiť Čestné prehlásenie neprítomného rodiča so súhlasom zápisu dieťaťa do 1. ročníka ZŠ Budovateľská Snina.
  • OZNÁMENIE

    Veľkonočné prázdniny

    Riaditeľstvo školy oznamuje žiakom a ich zákonným zástupcom,

    že v čase od 28.marca 2024 do 02. apríla 2024 sú veľkonočné prázdniny.

    Začiatok vyučovania po prázdninách je 03. apríl 2024 (streda).

  • Futbalový turnaj

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Futbalový turnaj.

    Na dnešnom turnaji futbalu chlapci všetko vyhrali a bez straty bodu sme sa v tabuľke posunuli na Druhé miesto 😍🥰 GRATULUJEME 🥳👏💪⚽️🥈🏆.

  • Obuj si ponožky

    Zajtra 21.3. je Svetový deň Downovho syndrómu, svoju podporu ľudom s chromozómom navyše môžete vyjadriť napríklad, že si ráno obujete každú ponožku inú.

  • Turnaj vo florbale

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Turnaj vo florbale.

    Žiaci našej školy sa včera zúčastnili na okresnom kole súťaže Super Florbal Pohár chlapcov ZŠ, ktorú organizovalo CVČ Snina. Do súťaže bolo zapojených deväť ZŠ. Naši žiaci sa umiestnili na krásnom druhom mieste. GRATULUJEME !!!!

  • Marec - mesiac knihy v II.A

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Marec - mesiac knihy v II.A.

    Na hodine čítania sme navštívili našu školskú knižnicu. Spoločne sme si čítali a rozprávali sa o knihách i o autoroch. Užívali sme si čítanie a radosť z kníh.

  • Pozvánka - Deň otvorených dverí

  • Fénix a my

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Fénix a my.

    Detská organizácia Fénix je občianske združenie detí, mládeže a dospelých s cieľom pomáhať deťom a mladým ľuďom zmysluplne využívať svoj mimoškolský čas. Ďakujeme pani Mgr. Emílii Štofíkovej, že si našla čas a prišla medzi nás porozprávať nám o dobrovoľníctve v tejto organizácii. Dozvedeli sme sa, že dobrovoľníctvo je činnosť, ktorú vykonávame vo svojom voľnom čase, v prospech niekoho iného bez nároku na finančnú odmenu. Odmenou je pocit zadosťučinenia, niekedy nové kontakty, priateľstvá a hlavne veľa nových skúseností. S novými skúsenosťami odchádzame aj my a ešte raz ďakujeme 😊

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola
    Budovateľská 1992/9, 069 01 Snina
  • +421 057 762 2255
    mobil :+421 0903 623 687
    Sekretariát: 0901 705 923
    Vedúca ŠJ : 0901 705 924; 0908 828 399
    pevná linka: 057 762 22 62

Fotogaléria