Školské akcie 2021/2022

Navigácia

  • Marec - mesiac knihy v II.A

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Marec - mesiac knihy v II.A.

    Na hodine čítania sme navštívili našu školskú knižnicu. Spoločne sme si čítali a rozprávali sa o knihách i o autoroch. Užívali sme si čítanie a radosť z kníh.

  • Pozvánka - Deň otvorených dverí

  • Fénix a my

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Fénix a my.

    Detská organizácia Fénix je občianske združenie detí, mládeže a dospelých s cieľom pomáhať deťom a mladým ľuďom zmysluplne využívať svoj mimoškolský čas. Ďakujeme pani Mgr. Emílii Štofíkovej, že si našla čas a prišla medzi nás porozprávať nám o dobrovoľníctve v tejto organizácii. Dozvedeli sme sa, že dobrovoľníctvo je činnosť, ktorú vykonávame vo svojom voľnom čase, v prospech niekoho iného bez nároku na finančnú odmenu. Odmenou je pocit zadosťučinenia, niekedy nové kontakty, priateľstvá a hlavne veľa nových skúseností. S novými skúsenosťami odchádzame aj my a ešte raz ďakujeme 😊

  • Deň učiteľov 2024

    ✌️HLASUJ ZA SVOJHO OBĽÚBENÉHO UČITEĽA

    👩‍🏫Deň učiteľov oslavujeme každoročne 28. marca. Ak aj vám záleží na tom, aby učitelia vedeli, že si vážite ich prácu, zapojte sa do hlasovania. Hlasovať môžete v druhej kategórii „Učiteľ - môj vzor a kamarát“.

    👉Aj tento rok ocení Mesto Snina pedagógov v dvoch kategóriách, a to: 👇

    1. Osobný prínos pre rozvoj školstva – navrhuje vedenie školy.

    2. Učiteľ – môj vzor a kamarát – návrhy posielajú žiaci a rodičia.

    ➡️V druhej kategórii dávame možnosť žiakom a rodičom oceniť svojho obľúbeného pedagóga.

    Využite túto príležitosť a napíšte, prečo navrhujete oceniť práve svojho obľúbeného:⬇️

    - učiteľa,

    - učiteľku,

    - vychovávateľku.

    Je to verejné ❤️poďakovanie za prácu, ktorá je pre mnohých poslaním, a ktoré má pre učiteľa častokrát vyššiu cenu ako finančná odmena. Posunie ho v profesijnom živote a stane sa inšpiráciou pre ďalších kolegov.

    ☝️Svoj NÁVRH posielajte prostredníctvom DOTAZNÍKA do piatku 15.3.2024.

    Odkaz na dotazník: 👉https://forms.gle/4XX9dFH6JnwvzYk78

    #denucitelov #môjucitel

  • Fašiangový bál v II. A

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Fašiangový bál v II. A.

    Keď šašovia ožívajú, fašiangy sa začínajú. Šašo – Jašo šaškuje, s loptičkami žongluje 😍🥰🤡💃🎊🎉. Aj takto sa žiaci II. A chystali na fašiangový bál 💃🎊🎉.

  • Valentín

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Valentín.

    Deň Svätého Valentína, lásky čas on pripomína. Preto Ti jej prajem mnoho, vykroč dnes len šťastnou nohou.😍🥰💌❤️💕❤️ Žiaci IV.B a ich Valentín 😍.

  • Karneval

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Karneval.

    🎊🎉🎉Pozor pozor práve dnes, začína sa veľký ples🎉🥰 Berte masky je tu bál, fašiangový karneval🎉🎊🦹‍♀️🦸‍♂️, Za oknami smiech a tanec, fašiangový harmatanec. Poskrývaní za maskami. Nespoznajú seba samých. Veľkí malí pekne v rade, predstavia sa v promenáde. A potom do tmavej noci, zvŕtajú sa v divom tanci. Hip hop disko tralala💃🕺, to je skvelá zábava. Po tanci a divom bále šepkajú si masky v sále Že už skončil karneval ohlási nám novú jar🍃🌺🌷.

  • Lyžiarsky výcvik

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky výcvik .

    Hádanka na dnes💬🤔😁? ... máme sa výborne👍, okolo nás je všetko biele❄️❄️❄️☃️, každý deň sa učíme novým veciam😃, nohy nás síce bolia, ale nevadí ... kde sme? ... žeby na Drienici🥰? ... presne tak, počas dňa si užívame lyžiarsky výcvik a poobede sa venujeme aktivitám🥰⛷🏂🎿. Športu ZDAR 🥇🥈🥉🏆💪🙂.

  • Milé stretnutie

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Milé stretnutie.

    Posedenia pre našich bývalých zamestnancov - dôchodcov sa v predcovidovom období stali tradíciou. Z iniciatívy pani Mgr. Margity Morochovičovej, prvej zástupkyne riaditeľa školy, sa v utorok 23.1.2024 bývalí kolegovia mali možnosť opäť stretnúť. Po krátkom príhovore pán riaditeľ RNDr. Rudolf Paraska v priestoroch zborovne spustil prezentáciu fotiek, ktoré vyvolali u mnohých úsmev na tvári a možno spustili aj nejakú slzičku v oku. V priateľskej atmosfére si prítomní zaspomínali na pekné chvíle a udalosti prežité v našej škole, ocenili moderný vzhľad a zrekonštruované priestory budovy. V školskej jedálni sa podávalo chutné pohostenie pripravené našimi šikovnými kuchárkami. Veríme, že tieto stretnutia sa opäť stanú tradičnými.

  • "Hovorme o jedle"

    Do fotogalérie bol pridaný nový album "Hovorme o jedle".

    Naša škola sa zapojila do IX. ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle" ktorú organizovala Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora a Centrum rozvoja znalostí o potravinách n. o., v ktorej sa umiestnila v bronzovom pásme.

  • Predvianočná nálada

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Predvianočná nálada.

    Žiaci v IV.A si pred prázdninami ešte užili predvianočnú náladu.

  • Vianočná besiedka v II. A

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná besiedka v II. A.

    Posledný deň v škole pred vianočnými prázdninami sme si v našej triede pripravili Vianočnú besiedku. Žiaci si pripravili program v podobe vianočných pesničiek a básničiek. Pre svojich spolužiakov si vyrobili malé darčeky. Žiaci si mohli doniesť občerstvenie v podobe rôznych sladkostí a slaných pochutín. Spoločne sme si zahrali rôzne hry, ako napr. Hádaj na čo myslím, Sochy, sochy premeňte sa, Stoličkový tanec. Záver Vianočnej besiedky patril diskotéke.

  • OZNAM

    VIANOČNÉ PRÁZDNINY

    Riaditeľstvo školy oznamuje žiakom a ich zákonným zástupcom,

    že v čase od 23. decembra 2023 do 07. januára 2024 sú vianočné prázdniny.

    Vyučovanie po prázdninách sa začne 08. januára 2024 - pondelok.

  • Vianočný pozdrav

  • Vianočný futbal

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočný futbal.

    20.12. 2023 sa uskutočnil už druhý ročník Vianočného turnaja v malom Futbale ⚽️😍🥰😃🏆🏅. Chlapci a dievčatá predviedli pekné výkony. Nechýbali úžasné družstvá ako Prvý hráči, Čierny panter, Farebné koníky, Poskladaná 6tka 😍🥰😃. Žiaci predviedli výborné výkony a popritom sa úžasne zabavili. Víťazmi boli všetci, začo im GRATULUJEME 🥰😃🏆🥇🥈🥉🏅.

  • Vianočné pozdravy 😍😘😃

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočné pozdravy 😍😘😃.

    Naši žiaci sa po prvý- krát zapojili do medzinárodného programu E-twinning, vďaka ktorému si môžu zlepšiť svoje jazykové a IKT znalosti, ako aj spoznať kultúru rozmanitých krajín. Takto krásne a s veľkým záujmom pripravovali vianočné pozdravy a listy do partnerských krajín. Veľká vďaka patrí p. učiteľkám Gáborovej, Bednárovej, Gajdošovej a všetkým, ktorí akokoľvek boli nápomocní pri príprave týchto aktivít. Ešte raz ďakujeme 😍😘😃

  • Vianočná výzdoba 😍🥰🎅🎄⛄️❄️

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná výzdoba 😍🥰🎅🎄⛄️❄️.

    Šikovné ručičky našich detí sa podieľali na výrobe vianočnej výzdoby a prispeli svojim vlastnoručne vyrobeným adventným kalendárom 😍🥰🎅🎄⛄️❄️.

  • PASOVANIE PRVÁKOV

    Do fotogalérie bol pridaný nový album PASOVANIE PRVÁKOV.

    V pondelok 04.12.2023, bol deň, ktorý bol pre našich prváčikov výnimočný. Najprv museli obstáť v ťažkých skúškach zo slovenského jazyka a matematiky, ktoré zvládli s prehľadom. Potom museli slávnostne zložiť prvácky sľub a následne boli pasovaní triednou učiteľkou za žiakov našej základnej školy na Budovateľskej ulici. Triedna učiteľka sa z nich veľmi teší a praje im veľa síl a chuti do ďalšej práce.

  • Vianočné pečenie

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočné pečenie.

    Zvoní, zvoní zvonček malý, Vianoce sú pred dverami, rozvoniava celý dom vianočný je plný stôl. A keď sa sviečočka slávnostne zapáli nie v jedných očičkách iskrička zažiari. Iskrička radosti po líčku sa zgúľa mamičkine rúčky nežne ma pritúlia. Aj naše detičky sa dňa 13.12.2023 pustili do vianočného pečenia 😍, ich šikovné rúčky napiekli krásne a hlavne chutné perníčky🧇😍😀.

  • Čo je šikanovanie?

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čo je šikanovanie?.

    Na túto otázku sme spolu so žiakmi 4.A. hľadali odpovede v pondelok 11.12.2023 Pod pojmom šikanovanie sa rozumie správanie žiaka alebo skupiny žiakov, ktorého úmyslom je fyzické alebo psychické ublíženie, ohrozenie alebo zastrašovanie iného žiaka. Ide spravidla o opakované útoky voči žiakovi (skupine žiakov), ktorí sa z rôznych dôvodov nevedia brániť. Šikanovanie môže prebiehať priamo: najmä fyzickými útokmi, urážaním, nadávkami, posmechom, zosmiešnením, odcudzením veci, vyhrážaním, zastrašovaním, vydieraním, zneužitím osobných údajov, fotografií, šírením nepravdivých informácií a nepriamo: najmä prehliadaním, ignorovaním alebo zámerným vyčleňovaním z kolektívu Aktivity zamerané na prevenciu šikanovania viedla sociálna pedagogička spolu s triednou pani učiteľkou. Veríme, že ich slová padli na úrodnú pôdu a pomôžu žiakom v ich ďalšom napredovaní.

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola
    Budovateľská 1992/9, 069 01 Snina
  • +421 057 762 2255
    mobil :+421 0903 623 687
    Sekretariát: 0901 705 923
    Vedúca ŠJ : 0901 705 924; 0908 828 399
    pevná linka: 057 762 22 62

Fotogaléria